Horecavizier Februari 2016

Inhoud

Interview

Het Koksgilde Nederland en het Gilde van Nederlandse Meesterkoks zijn in januari dit jaar gefuseerd tot Gastronomisch Gilde. We praten met Hans Everse, hij was de tijdelijke voorzitter van het Koksgilde en draagt het nieuwe Gastronomisch Gilde een warm hart toe. “Met de oprichting van het Gastronomisch Gilde kunnen we veel meer voor de branche en ons vak betekenen. We vonden het niet verstandig om afzonderlijk in dezelfde vijver te blijven vissen als we ook onze krachten kunnen bundelen, “aldus Everse.

 

Andere Horeca

Eind november 2015 opende ondernemer Poriya Mostafai zijn nieuwe horecazaak in het Rotterdamse Wijnhavengebied: ‘Encore Bar & Grill’. De gelegenheid heeft een open en warme uitstraling. ‘Chique’ en vooral ook ‘toegankelijk’ zijn zeker ook passende etiketten. Wie binnenwandelt merkt meteen dat er flink geflirt wordt met hippe barretjes in Amerika. Trouwens van buitenaf kan dat ook worden waargenomen, want de grote glazen gevel verraad weinig.

 

Hotel ervaring

Tegenover station Hoofddorp, aan het begin van het ambitieuze project Park 20|20, staat Novotel Amsterdam Schiphol Airport als een huis. Het hotel opende op 28 december jl. haar deuren en zat al na twee dagen vol tevreden gasten. Het hotel scoort meteen een 9,4 op booking.com en dat is uniek voor een pas geopend hotel.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria