Horecavizier Maart 2016

Inhoud

Interview

Lang Frans, jawel die man die op dit moment hoge ogen met de nieuwe versie van ‘Het land van’, is tijdens de Horecava uitgeroepen tot nachtburgemeester van Nederland 2016. De rapper en presentator kreeg de titel voor zijn volharding, eerlijkheid, tomeloze energie en betrokkenheid met de horeca. “Het is een symbolische functie, maar als ik ergens kan bijspringen dan doe ik het graag. De horeca is van onschatbare waarde voor veel mensen. Al was het alleen al als ontmoetingsplek, “ aldus Frans Frederiks.

 

Andere Horeca

Tefera Zerfu is eigenaar van Ethiopisch restaurant ‘Addis Ababa’ aan de overtoom in Amsterdam. Het eenvoudig ogende restaurant dat genoemd is naar de hoofdstad van Ethiopië, heeft 42 zitplaatsen en kan groepen tot ongeveer 50 personen ontvangen. Tefera Zerfu kwam in januari 1989 naar Nederland voor de studie voedingsleer in Wageningen. Uiteindelijk opende hij zijn restaurant in de hoofdstad. “Ik heb er geen moment spijt van dat ik met dit restaurant begonnen ben, ik ga nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk,” vertelt de ondernemer.

 

Hotel ervaring

Jolanda Lanser en Mark Freudenberg hadden al jaren een droom. Ze wilden een kleinschalig hotel met restaurant runnen. Ze wilden dit zonder tussenkomst van een manager en met veel betrokkenheid bij het ‘product’. Huiselijkheid, gastvrijheid en kwaliteit, dat was het waarop ze hun gasten zouden trakteren. “We wilden een echt papa & mama hotel leiden in Noordwijk, gewoon omdat dit volledig past bij wie we zijn, “vertelt Jolanda Lanser.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria