Horecavizier April 2016

Inhoud

Interview

Wat doet Ramon Beuk toch altijd van die leuke dingen. Zo is hij op dit moment samen met Jörgen Raymann en een heel team bezig met de voorbereidingen van de culinaire comedyshow Tasty Comedy. Jörgen zorgt dat er getalenteerde comedians op het podium staan en Ramon mag het menu maken. “De eerste voorstelling met 4-gangen ‘shared dining’ diner in de gerenoveerde Pier in Scheveningen staat gepland op 6 mei aanstaande. Ik verheug me enorm op die allereerste avond en hoop dat de gasten schuddebuikend van het lachen aan tafel zitten en genieten van al het lekkers dat ze voorgeschoteld krijgen, “aldus Ramon Beuk.

 

Andere Horeca

Premium fietsbezorgservice foodora is bijna een jaar actief in Nederland en inmiddels in drie Nederlandse steden actief: Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Reden genoeg voor Horecavizier om de Nederlandse Country Manager, Vincent Hosman, een aantal vragen voor te leggen.

 

Hotel ervaring

Wat was het nog fris tijdens de voorjaarsvakantie. Gelukkig verbleef ik een middag en een nacht met mijn twee jongens (14 en 12 jaar) bij Preston Palace in Almelo. Echt geen gewoon hotel.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria