Horecavizier Mei 2016

Inhoud

Interview

Het is al haast 2 maanden geleden, dat de 24-uurs benefietactie voor dance4Life plaatsvond in Pressroom Amsterdam in het INK hotel. Toch is initiatiefnemer en bedenker Tjitze van der Dam nog steeds vol van het evenement. “We hebben met in totaal 24 sterrenchefs, onder wie helden als Menno Post, Sydney Schutte en Syrco Bakker de sterren van de hemel gekookt. Dat zoveel topkoks zich belangeloos inzetten voor het goede doel, vind ik echt grote klasse,“ aldus de jonge Executive Chef.

 

Special

NL|Mobility is een bedrijf dat zich richt op elektrische mobiliteit voor ondernemers. Waarom deze doelgroep? Omdat ondernemers de zogenaamde early adapters zijn: de dames en de heren met een voorbeeldfunctie. “Juist daarom helpen we deze doelgroep de stap naar elektrisch rijden zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken,” aldus Steef Korfker, medeoprichter van NL|Mobility.

 

Hotel ervaring

Onbekend, maakt onbemind. En dat is aan de ene kant maar goed ook, want anders zou het niet zo rustig in Oost-Groningen zijn. We zoomen in op het landelijke Oldambt. Hier vinden we Museum Slag bij Heiligerlee, Wijngaard Oldiek in Nieuwolda, zeilschool Blauwestad en Galerie Maya Wildevuur in Midwolda. Wat is er mooier in het voorjaar dan de felgeel bloeiende koolzaadvelden onder een blauwe Groningse lucht?

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria