Horecavizier Juli 2016

Inhoud

Interview

Met een Wagyu Beef Rib Eye en een gekookte kreeft met Hollandaise saus is niets mis, maar waarom bereiden we eigenlijk geen topgerechten met aardperen, meiraapjes, worteltjes, aubergines en bloemkool in de hoofdrol? Zo zal ongeveer de gedachtegang van Luc kusters, patron-cuisinier van restaurant Bolenius zijn geweest.

 

Over de grens

Ilonka Makkinje is een gedreven en creatieve onderneemster die de crisis aangreep om een succesverhaal van haar leven te maken. Met haar hotelschool achtergrond en veel liefde voor toerisme & horeca, besloot ze in 2013 dat het de hoogste tijd was voor een nieuw avontuur.

 

Hotel ervaring

Een succesvolle ondernemer in de horeca- en recreatiebranche is boven alles in staat nauwlettend te luisteren naar wat zijn gasten nu precies wensen en zijn uiterste best te doen om aan deze behoeften te voldoen. Thomas Berg, eigenaar van camping Dragsö in Zweden, is hier erg goed in en we vinden het dan ook helemaal niet vreemd dat de reserveringen voor kort en langer verblijf voortdurend bij hem binnen blijven stromen.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria