Horecavizier Augustus 2016

Inhoud

Interview

Jagers zorgen er niet alleen voor dat de chef-kok een stukje eerlijk scharrelvlees op de menukaart kan zetten. Ze houden zich ook bezig met het behoud van een evenwichtig landschap. Laurens Hoedemaker is nu 2 jaar directeur van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, een club die er is voor iedereen die geïnteresseerd is in verantwoord beheren en benutten. “We doen veel meer dan alleen het jagen zelf. We houden ons bezig met natuurbeheer, biotoopverbetering en plaatsen bijvoorbeeld ook wildspiegels langs de weg,” vertelt Hoedemaker.

 

Andere Horeca

Janno Cornelissen van restaurant de Steenen Tafel in park Klarenbeek in Arnhem houdt van authentieke smaken. Het liefst werkt hij met mooie regionale producten. ’s Ochtends staat hij graag een uurtje eerder op om verse kruiden te plukken en hij is iedere dag weer benieuwd of een jager nog een hert of een eend komt brengen. “Het ligt natuurlijk aan het seizoen, want niet alle dieren mogen het hele jaar door geschoten worden. Maar het is zeker altijd weer een verassing wat er gebracht wordt om te bereiden, “ aldus Cornelissen.

 

Hotel ervaring

INK Hotel Amsterdam won een aantal weken geleden de Dutch Hotel Award 2016. Dit jaar hing er geen speciaal thema aan de prestigieuze prijs. Wel moesten de naar de award meedingende hotels in een presentatie hun kernwaarden duidelijk naar voren laten komen en de resultaten die daarmee al zijn behaald. Na een lang programma en verschillende rondes werd INK Hotel Amsterdam op 23 juni uitgeroepen tot winnaar. We stellen Moreno Forte, directeur Sales & Marketing een aantal vragen.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria