Horecavizier September 2016

Download

Inhoud

 

Interview

De Nederlandse biergoeroe Rick Kempen heeft speciaalbier door de aderen stromen. Ooit rolde hij toevallig de bierwereld in. Het werd zijn werk en hij ging er steeds meer van houden. Mooier kan het leven toch niet zijn. We bellen Kempen en leggen hem een aantal schuimende vragen voor.

 

Andere Horeca

Het lijkt erop dat Venue aan de Varkensmarkt in Utrecht deze zomer een indrukwekkende transitie heeft doorgemaakt. Voorheen lag de nadruk in de zaak vooral op goed en lekker eten. Nu zien we dat er een volwassen uitgaansgelegenheid voor de doelgroep 25+ is ontstaan. Het zal ons dan ook zeker niets verbazen als Venue rap uitgroeit tot de nieuwe hotspot van Utrecht. We praten met horecavrouw Rosalien de Vries.

 

Hotel ervaring

Vlak langs het dorp Bellingwolde in de provincie Groningen loopt een stukje van het noaberpad, een wandelroute van Bad Nieuweschans naar Emmerik in Duitsland. Het traject is vaak de reden dat mensen ontdekken hoe leuk en comfortabel een overnachting in Hotel Restaurant de Theetuin is. De romantische uitstraling van het pand en de negen kamers zorgen samen met de gastvrijheid van de nog jonge hoteliers, Mariska en Lorenzo, voor een aangenaam verblijf met eventueel een etentje en zeker een goed ontbijt. Waar krijg je nog je croissantje en je kopje koffie zo vriendelijk aan tafel geserveerd? Hier dus!

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria