Horecavizier Oktober 2016

Download

Inhoud

 

Interview

Altijd al heeft Roberto Payer geweten dat zijn hart bij de hotelwereld lag. De in Italië geboren tophotelier woont al 45 jaar in Nederland en is general manager van Hilton en Waldorf Astoria Amsterdam. Roberto Payer behoort tot de vijf beste hoteliers van de wereld en we stellen hem graag een aantal vragen.

 

Andere Horeca

In de jaren zeventig kon je er maar beter weg blijven.Tegenwoordig is de Witte de Withstraat in Rotterdam hip
en booming. Ondernemer en horecaman Pim de Lange (30) opende er onlangs zijn derde zaak: Café ter Marsch. Het woord
café in de naam, benadrukt de laagdrempelige sfeer die de Lange wil creëren. “Ik wil graag dat iedereen zich lekker bij ons voelt en dat er elk moment van de dag iets beleefd kan worden, “aldus de Lange.

 

Hotel ervaring

In de historische binnenstad van Hoorn runnen Hoying Cheung en haar echtgenoot Robin Wu drie succesvolle horecazaken: het gastronomische restaurant Madame Cheung, all-you -caneat restaurant Soya en Hotel Petit Nord. We zijn benieuwd hoe het echtpaar de branche is ingerold en hoe ze denken over hotellerie. We praten met Hoying Cheung.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria