Horecavizier November 2016

Inhoud

 

Interview

Schilo van Coevorden zit in de thalys naar Parijs als ik hem bel voor een interview. Lekker druk heeft Schilo het, want overmorgen gaat hij naar Londen en onlangs bracht hij een bezoek aan Dubai en Japan. ’s Avonds staat hij trouwens ook nog gewoon in Taiko, het Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Amsterdam. Waar haalt die man de energie vandaan, wat doet hij toch steeds in het buitenland en wat doet hij verder? Weet je wat, ik vraag het hem even!

 

Andere Horeca

Pand10 heeft op 23 september jl. wederom een nieuw concept gelanceerd: Miss Mexico. Het sprankelende pop-up restaurant in hotel De L’Europe in Amsterdam is geopend tot 18 december dit jaar. We willen meer weten over dit tijdelijke restaurant waar de gast verwelkomd wordt met de geur van hete pepers, kaneel en grilled barbecue. We praten met Lisette de Koning, marketing manager van De L’Europe.

 

Hotel ervaring

We waren gewaarschuwd en hadden ons serieus voorbereid op
2 nachten niet slapen. Niet omdat het verblijf zo romantisch zou worden, maar omdat de kamer die we hadden gereserveerd boven een goed bezochte discotheek was gelegen. Met een lichte weerstand en voldoende oordoppen gingen we dus met de trein naar Assen voor ons arrangement in Best Western City Hotel de Jonge. Waarom we dan juist hiernaartoe gingen?

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria