Horecavizier December 2016

Inhoud

 

Interview

Een naam wil Jonathan Karpathios helaas nog niet noemen, maar hij heeft een scoop voor Horecavizier. Een bekend restaurant gaat koken volgens zijn visie. Dat houdt in dat zijn filosofie en zijn kaart er gevoerd gaan worden. “Deze ontwikkeling stemt me hoopvol, omdat het laat zien dat de markt voor duurzaam voedsel groeit. In de hoofdstad is van de generatie onder mij al 30 % vegetariër. Weet je, 9 jaar geleden werd ik nog uitgelachen om mijn opvattingen en nu zijn de rollen haast omgedraaid,” aldus Karpathios.

 

Andere Horeca

Foodtrucks zijn razend populair in ons land. Het fenomeen kwam overwaaien uit Amerika en is nu een hit in Nederland en de rest van Europa. Door de toenemende populariteit wordt er steeds meer verwacht van foodtrucks. Met name als het gaat om beschikbaarheid en capaciteit. Foodtrucks moeten professionaliseren en Food Truck Revolution schiet daar graag bij te hulp.

 

Hotel ervaring

Bij Vakantieveilingen had ik een veiling ‘gewonnen’ voor een overnachting met ontbijt in Hotel Landgoed Ehzerwold net buiten het Gelderse dorpje Almen. Het leek me een goed idee om samen met mijn partner even te ontsnappen aan alle drukte en zo reden we op een vrijdagmiddag door het vriendelijke landschap van de Gelderse Achterhoek. Oktober was al lang begonnen en toch was het verrassend zonnig.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria