Horecavizier Januari 2017

Download

Inhoud

 

Interview

Luuk Scholte is nu 3 jaar betrokken bij de Horecava. Ten tijde van ‘zijn’ eerste editie in 2014 was hij net een maand bij RAI werkzaam en dus ook niet echt betrokken bij de invulling. De laatste 3 beursedities zijn echter helemaal van zijn hand. Horecavizier stelt de beursmanager met plezier een aantal vragen.

 

Andere Horeca

Het liep storm verleden jaar tijdens de Horecava bij de pop-up versie van De Bierfabriek. Het publiek stond echt rijen dik te wachten op een lekker ‘boerderijkippetje’ met een glas Rosso of Nero. Vandaar dat ook in 2017 het succesvolle concept te beleven is in de RAI van 9 t/m 12 januari. “Het was een groot succes inderdaad. Daarom is hebben we dit keer een ruimere opzet, een betere verdeling en een extra bar,” vertelt Kiki Baumann.

 

Hotel ervaring

Hilton Amsterdam Airport Schiphol won onlangs de European Hotel Design Award voor ‘beste nieuwbouwhotel van 2016’. Alle reden om trots te zijn voor het bedrijf. We praten met Milan Arandelovic, area general manager Benelux en Marije Bekker, cluster director of business development the Netherlands.

 

Eigenschappen

Oplage: 40,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria