Horecavizier Februari 2017

Inhoud

 

Interview

Michael Pilarczyk voelt zich gezond en gelukkig en hij geniet samen met Cindy van zijn leven op Ibiza. Zijn nieuwe boek Master Your Mindset is inmiddels een bestseller en hij is op dit moment vooral fulltime bezig met het online programma Your Roadmap to Success and Happiness waaraan bijna 1000 deelnemers meedoen. Heeft hij de formule voor succes in handen? Weet je wat, ik ga het hem vragen.

 

Andere Horeca

Kunst kan mensen raken. Een mooi beeld of een sprekend schilderij geeft kleur aan het bestaan. Net als lekker en culinaire gerechtjes dat doen. ‘De kunst aan de muren in Brasserie de Huiskamer geeft de ruimte persoonlijkheid en sfeer. Zelf maken we in de keuken inderdaad ook kleine schilderijtjes, ‘ vertelt chef-kok Erik van der Sluis.

 

Hotel ervaring

Rome telt honderden, zo niet duizenden, hotels en hotelletjes in alle soorten en maten. In de Italiaanse metropool wonen en werken bijna vier miljoen mensen en het toerisme floreert er weelderig. Wij hadden het plan opgevat om tijdens de kerstdagen te gaan zien hoe het Colosseum en het Pantheon erbij stonden. Daarbij leek ons een Quattro stagioni pizza als hoofdgerecht en Tiramisu als dessert in een klein Italiaans tentje vele malen leuker dan gehannes met gourmetpannetjes bij de schoonfamilie.

Eigenschappen

Oplage: 40,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria