Horecavizier Maart 2017

Inhoud

 

Interview

Als ik hem bel dan zit Harry Mens te lunchen bij Okura in Amsterdam. Hij rijdt er graag voor om, omdat de sfeer hem bevalt en het eten lekker is. We praten over het succes dat hij heeft met zijn crematorium in Lisse, over het ondernemersklimaat en over hoe het nu werkelijk gaat met de markt. ‘De markt wordt schromelijk overdreven in positieve zin, ‘ aldus de hardwerkende en nog altijd ambitieuze ondernemer.

 

Andere Horeca

‘Als je werkelijk onderneemt met je hart, dan kan het nooit fout zijn wat je doet.’ Aan het woord is Iris Wulffraat, sinds juni 2016 voorzitter van KHN Rotterdam en al jarenlang mede-eigenaar van Eetcafé Opa in de trendy Witte de Withstraat in Rotterdam. We bellen haar op de vooravond van de opening van de nieuwe zaak van haar en  Jan Wouters:  Bierboutique.

 

Hotel ervaring

Tussen Assen en Groningen, beiden tien minuten rijden met de auto, ligt het levendige Zuidlaren. Dat is het dorp van Berend Botje én het groenste dorp van Europa. Zuidlaren is het mooiste brinkdorp van Drenthe en het Brinkhotel is te vinden aan de brink waar jaarlijks de bekende Zuidlaardermarkt wordt gehouden. ‘We zijn gevestigd op een zeer fraaie locatie en gasten uit het hele land weten ons steeds beter te vinden,’ vertelt hotelmanager Dennis Koers.

Eigenschappen

Oplage: 40,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria