Horecavizier April 2017

Inhoud

 

Interview

René Pluijm is dankbaar dat hij steeds weer op jacht mag naar smaakvolle en authentieke producten. Zijn drijfveren zijn bitterzoet: hij maakt zich oprechte zorgen over de manier waarop we met elkaar omgaan met ons eten en drinken. Als ik hem bel, zit hij op een zonnig terras in het hart van Andalusië. ‘Ik ben in Jerez de la Fontera en geniet van de zon, gezellige mensen, een glaasje sherry en heerlijke tapas,’ aldus Pluijm.

 

Andere Horeca

Na een grondige restauratie van drie jaar is de Kapitein Anna, voorheen bekend onder de naam Kapitein Kok, terug in de vaart en terug in haar oude thuishaven Amsterdam. De stichting Federatie varend Erfgoed Nederland heeft op 5 december 2016 de raderboot Kapitein Anna in haar register ingeschreven als Varend Monument. De Kapitein Anna is nu beschikbaar voor één- of meerdaagse tochten. Daarnaast doet het schip dienst als restaurant- en hotelschip en is het te huur als locatie voor evenementen, feesten en presentaties.

 

Hotel ervaring

Eind van dit jaar gaan we weer naar de Hardenbergse horecavakbeurs. Daarom zouden we eigenlijk het bestaan van Hotelcafé-restaurant Beerzerveld niet aan de grote klok moeten hangen. De kans is dan namelijk bijzonder groot dat wij in november naast de pot pissen. Dat zou jammer zijn, want dit hotel heeft in al zijn eenvoud bijzonder veel indruk op ons gemaakt.

Eigenschappen

Oplage: 40,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria