Horecavizier Mei 2017

Inhoud

 

Interview

Verleden jaar werd Robert Kranenborg benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdienste voor de Nederlandse gastronomie. Vooral de fine dining is jarenlang zijn ‘ding’ geweest. Nu richt hij zich steeds meer op het vertalen van de ambachtelijke keuken naar populaire producten. Dat doet hij ondermeer in Thrill Grill, een toegankelijke burgerzaak op niveau. Binnenkort opent de meesterkok de vierde vestiging aan het piusplein in Tilburg. ‘De burgers bakken we in een houtskooloven van vlees van gepensioneerde melkkoeien, ‘ aldus Kranenborg.

 

Andere Horeca

Attractieland Toverland  in Sevenum is in de afgelopen 16 jaar uitgegroeid tot een volwassen familiebedrijf. Dagelijks worden alle zeilen bijgezet om steeds opnieuw ‘gelukservaringen te creëren’ voor de gasten. Dat het werkt blijkt uit de harde cijfers: zo’n 700.000 bezoekers per jaar laten zich maar al te graag een dagje betoveren. ‘Met een beetje magie is het leven veel leuker. We willen iedereen er in onderdompelen en daar werken we overal hard aan: bij de attracties, achter de kassa, in de horeca, maar ook in de groenvoorziening, ‘ vertelt horecamanager Rik van Didden.

 

Hotel ervaring

Bewust keuzes maken is in wezen het uitgangspunt  van Conscious Hotels. Om echt te kunnen kiezen is het belangrijk te weten wie je bent, waar je staat en wat je wenst voor de toekomst van de wereld. Wie met alle winden meewaait en zelf geen werkelijk standpunt inneemt, kan onmogelijk authentiek zijn. Kan eerlijk en duurzaam dan wel aantrekkelijk zijn? Conscious Hotel ‘The Tire Station’ in Amsterdam bewijst dat dit mogelijk is. ‘Wij willen geen eenheidsworst zijn, pleasen niet en kiezen er voor om gekozen te worden, ‘ aldus Marco Lemmers. Lemmers is voor 50% eigenaar van Conscious Hotels en CEO van ‘The Tire Station’.

Eigenschappen

Oplage: 40,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria