Inhoud
Interview
Hij gaat als een speer, die man. Na de zomer opent chef-kok Ron Blaauw weer een restaurant. De nieuwe zaak op het Rokin in Amsterdam, zal zich op de 5e verdieping van warenhuis Hudson’s Bay bevinden. ‘Dit restaurant gaat Naracat heten en we laten ons graag inspireren door de keuken van het Midden-Oosten. Als diner kun je denken aan fine dining in een Tel Aviv-achtige stijl, ‘aldus Ron Blaauw.
Andere Horeca
De vaste gasten die voorheen een mooie entrecote aten bij Lokaal Edel in Amsterdam, bestellen nu met plezier volledig gegaarde bloemkool of gebakken spinazie met sesam en knoflook. Best een groot verschil en gelukkig is iedereen dolenthousiast en heeft de hippe gelegenheid nog meer klandizie dan voorheen.
Hotel ervaring
Echt het allerbelangrijkste voor elk bedrijf is de manier waarop je de gast, klant of bezoeker laat voelen hoe welkom hij is. Dat is een kunst.
Eigenschappen
Oplage: | 40,000 |
bladspiegel: | 290 mm x 420 mm |
zetspiegel: | 265 mm x 395 mm |
Drukprocedé: | rotatiedruk coldset |
Doelgroep: | De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws. |
Verspreiding: | Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria |
Zie ook andere: | |