Horecavizier Juli 2017

Inhoud

 

Interview

Niven Kunz trekt zijn eigen spoor. De kookkunstenaar die op zijn 24e al zijn eerste ster bij elkaar kookte, heeft onlangs zijn kookboek ‘Groente!’ gelanceerd. Met het boek wil Niven bewijzen dat koken met groente spannender, stoerder en vooral veel makkelijker is dan gedacht. We zijn benieuwd hoe het gaat met Niven. ‘Het gaat hartstikke lekker met me. Met mezelf en met de zaak. En natuurlijk ben ik super blij dat ik Groente! heb gemaakt. Met het boek kan ik ook de thuiskok laten zien hoe je met groente kunt koken, ‘aldus Niven.

 

Andere Horeca

In het hart van de stad Groningen, in de Oude Ebbingestraat om precies te zijn, is een bijzondere horecagelegenheid gevestigd: Kattencafé Op z’n kop. Gasten zijn er welkom voor bijvoorbeeld een lekkere vanilla latte, een oerbroodje met hummus en tomaat of verse gemberthee met citroen en honing, maar ze kunnen ook knuffelen met Joosje, Dotje, Lientje, Timon of één van de andere katten.  ‘ Als ze daar tenminste zin in hebben, hè. Katten doen natuurlijk wel altijd wat ze zelf willen, ‘ vertelt Hieke Wester,  initiatiefneemster van het huiskamercafé.

 

Hotel ervaring

Ontspannen overnachten in een bijzonder hotel op het water? In de watten gelegd worden door de chef-kok en zijn medewerkers in het restaurant en tegelijkertijd subtiel gewiegd worden door de deining van eb en vloed? Het kan in H2OTEL, een drijvend hotel gelegen in de Wijnhaven in Rotterdam. We praten met eigenaar Jan Willem Janssen. De ondernemer is pas 22 jaar en klinkt zeer vastberaden en ambitieus. ‘Ik wil het concept eerst perfectioneren en over vijf jaar staat er een tweede H2OTEL op de planning, ‘ aldus de hotelier.

Eigenschappen

Oplage: 40,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria