Asian Horecavizier Augustus 2016

Inhoud

Lan Tin is niet zomaar de Chinees op de hoek.

“蓝天酒楼”并非街头巷尾普通的中餐馆。

Een willekeurige voorbijganger die nog niet bekend is met Restaurant Lan Tin in Naarden kan niet vermoeden hoe prachtig culinair de kaart van chef-kok Leon Zheng eruitziet. Met de focus op Aziatische gerechten met een Franse twist en daarnaast een aantal sterke klassiekers verovert Lan Tin de harten van oude en nieuwe gasten.

任何一位不熟悉Naarden“蓝天酒楼”的过客都无法想象主厨郑琦的美食菜单有多么精致。专注于融合法国风味的亚洲美食,再加上几道极受欢迎的经典菜肴,蓝天酒楼赢得新老客人的欢心。

 

World Championship of Chinese Cuisine komt naar Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam 即将举办“中国烹饪世界大赛”

Gastvrij Rotterdam is een belangrijke horecabeurs voor horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Gelijktijdig vindt in Hal 2 van Rotterdam Ahoy het World Championship of Chinese Cuisine (WCCC2016) plaats. Het kampioenschap wordt georganiseerd door de World Association of Chinese Cuisine (WACC) en vindt één keer in de vier jaar plaats.

Gastvrij Rotterdam是为中、高端餐饮行业人士设立的重要专业会展,同时,鹿特丹Ahoy展览中心的2号馆将举办2016年“中国烹饪世界大赛”(简称WCCC2016)。

 

Goos Horeca samen met Bouter & Kok in de Spaanse Polder

Spaanse Polder工业区的Goos Horeca与Bouter & Kok

Goed nieuws. Rotterdam krijgt eindelijk wat het verdient: een complete horeca cash&carry formule op non-food gebied in de Spaanse Polder. De nieuwe showroom in de Spaanse Polder heeft een verkoopvloer van maar liefst 4000 vierkante meter en is gevestigd naast de Zegro aan de Industrieweg 1 in Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar en parkeerplaatsen zijn gratis.  Samen meer dan 110 jaar ervaring!

好消息!鹿特丹终于迎来了它值得拥有的:在Spaanse Polder工业区,一家非食品领域完整的餐饮业“现购自运”模式企业正式开业。 位于Spaanse Polder工业区,新展厅销售区占地面积达4000平方米,地址在鹿特丹Industrieweg 1,毗邻Zegro。该地点交通便利,免费泊车。 二合为一,运营经验长达110余年!

 

INK Hotel Amsterdam won een aantal weken geleden de Dutch Hotel Award 2016. Dit jaar hing er geen speciaal thema aan de prestigieuze prijs. Wel moesten de naar de award meedingende hotels in een presentatie hun kernwaarden duidelijk naar voren laten komen en de resultaten die daarmee al zijn behaald. Na een lang programma en verschillende rondes werd INK Hotel Amsterdam op 23 juni uitgeroepen tot winnaar. We stellen Moreno Forte, directeur Sales & Marketing een aantal vragen.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria