Asian Horecavizier December 2016

Inhoud

Restaurant Tandjong Priok serveert authentiek Indonesische gerechten

Tandjong Priok餐厅推出地道的印尼美食

Koken doet Esther Gerlsma al sinds ze een jaar of tien oud was. En nog altijd doet ze het met een grote passie. Ze houdt van de geuren en kleuren van de authentieke Indonesische gerechten en ze doet nooit concessies aan de smaak. In de boerderij in Arum, een oerfries plaatsje in de streek ‘Lytse Bouhoeke’, lijkt het alsof je in een Batavia café ten tijden van de tweede wereldoorlog bent terechtgekomen. Restaurant Tandjong Priok is de toegangspoort tot de echte smaak van Indonesië. Wat een beleving!

Esther Gerlsma从十岁左右就开始做菜,至今酷爱有加,热情不减。她喜爱地道印尼菜肴的香味与色彩,而且她从不在口味上做出任何迁就。在原生态的弗里斯“Lytse Bouhoeke”地区的Arum的农场,似乎来到了一家二战时期巴达维亚咖啡厅。Tandjong Priok餐厅是通往真正印尼风味的门户。多么难忘的体验!

 

Houd het heft in eigen hand!

抓住刀柄!

“Werken met botte messen in de keuken is vragen om moeilijkheden,” vindt messenexpert Jeffrey Passieux van de Hollandse Slijpservice. “Als een kok kracht moet zetten wanneer hij bijvoorbeeld een pompoen wil snijden, dan gebeurt het nog al eens dat hij uitschiet. Op deze manier vinden er ongeveer 6.000 snij ongelukken plaats in de Nederlandse keuken.”

“在厨房用钝刀工作是件自讨苦吃的事。”荷兰磨砺服务公司(Hollandse Slijpservice)的刀具专家 Jeffrey Passieux这么认为。“如果厨师在雕刻南瓜时需要用力,有时候刀子难免会滑脱,荷兰的厨房每年大约会发生6000起类似这种情况的切割事故。”

 

Restaurant Soya in Hoorn is uitdagend

霍恩的Soya餐厅敢于挑战

In de historische binnenstad van Hoorn hebben Hoying Cheung en haar echtgenoot Robin Wu drie goedlopende horecazaken: familiehotel Petit Nord, gastronomisch restaurant Madame Cheung en all-you-can-eat restaurant Soya. Met de enthousiaste Hoying Cheung zoomen we in op Soya.

在历史名镇霍恩(Hoorn),Hoying Cheung和她的丈夫Robin Wu拥有三家生意兴隆的餐饮企业:Petit Nord家庭酒店、Madame Cheung美食餐厅,还有Soya任食餐厅。我们随着热情的Hoying Cheung,把镜头拉近了Soya餐厅。

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria