Asian Horecavizier April 2017

Download

Inhoud

Restaurant Sānsān

食为天酒家

Aan de authentieke smaak doet Zhang Hu absoluut geen concessies. De eigenaar van Restaurant Sānsān in het hart van Rotterdam wil dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met de Sichuan keuken, één van de oudste keukens van China. ‘Onze gerechten zijn rijk aan smaak en vooral pittig. Zouden we de gerechten anders maken, dan schieten we ons doel voorbij en dat willen we dus niet, ‘ aldus Zhang Hu.

为了保持正宗的口味,胡洪彰绝对不会做出丝毫的让步。这位鹿特丹市中心“食为天酒家”的老板希望让更多的人了解中国最古莱的菜系之一,川菜。“我们的菜肴味道浓郁,尤为辛辣。如果我们换一种方式烹饪菜肴,那么就偏离了自己的目标,所以我们不希望这么做。”胡洪彰说道。

 

‘Worldly food. Small town prices’

“大世界的食物,小城镇的价格”

Horecaondernemer Danny Deng is eigenaar van zeven verschillende horecazaken van een wereldrestaurant tot een restaurant met Aziatische tapas. Eind 2015 opende Deng zijn eerste DADAWAN in Maastricht en dit jaar werd een vestiging met hetzelfde concept officieel geopend in Arnhem. ‘We draaien goed in Arnhem, zelfs beter dan bij de opstart in Maastricht. We hebben hoge verwachtingen,’ aldus Deng.

餐饮业企业家Danny Deng拥有从“世界餐厅”到亚洲小吃不同类型的七家餐饮店。2015年底,Deng的第一家“大大碗”餐厅在马斯特里赫特开张。今年,具有相同理念的分店在阿纳姆正式开业。“阿纳姆分店运营良好,生意甚至比马斯特里赫特开张伊始更好,我们抱有很高的期望。”Deng说道。

 

Biologisch is niet altijd duurzaam.

并非所有的生态产品都是可持续的。

Het lijkt er op dat we met z’n allen terug willen naar de basis. We hebben onze buik vol van plofkippen, kunstmatige zoetstoffen en kunstmest. Gedreven door idealisme en gezonde economische creativiteit kiezen horecaondernemer en consument steeds vaker voor streekproducten, duurzame ingrediënten en biologisch voedsel. Eerlijk duurt toch het langst en is blijkbaar meer dan alleen een hol marketingding. “De consument is rijp voor biologische producten. De vraag is op dit moment zelfs nog groter dan het aanbod,” aldus Mike de Looze, beursorganisator van o.a. de vakbeurs BioVak.

看似我们希望一起回归根本。我们已经饱食了速成鸡、人工甜味剂和化肥。理想主义和健全的经济创造力驱使餐饮业主和顾客们更多地选择本地产品、可持续的成份以及生态食品。诚信毕竟能持久,空洞的市场营销则不然。“消费者已经为接受生态产品做好准备。当前的问题甚至是产品供不应求。”专业会展Bio-Vak的组织者Mike de Looze说道。

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria