Horecavakblad Gastronomie Juni 2016

Inhoud

Tony Stone Low & Slow BBQ Competition geslaagd

Ondanks het magere zonnetje was het gezellig in het Haarlemmermeerse Bos in het weekend van 14 en 15 mei. Opvallend veel stoere mannen, een heel big op een barbecue en een vurige strijd om de hoogste punten van de jury maakten er een pittig evenement van. Spannend om aanwezig te zijn bij de Tony Stone Low & Slow BBQ Competition in eigen land.

 

Lotti’s Bar & Grill in het nieuwe Hoxton hotel
‘Klassieke cocktails zijn behoorlijk trendy in Amsterdam’

Lotti’s Bar in het nieuwe Hoxton hotel is onlangs door de site BestHotelBar.com uitgeroepen tot de beste hotelbar van Amsterdam. Bar Manager Eric Stephenson is zeer gelukkig met de award en heeft de ambitie de hotelbar naar een nog hoger plan te leiden. “Het is natuurlijk een ongelooflijke eer om ons de beste hotelbar van Amsterdam te mogen noemen, vooral omdat er hier zoveel leuke bars zijn. Tegelijkertijd zijn we ambitieus en willen we de beste bar van heel Nederland worden,”aldus Stephenson. Stephenson kwam recentelijk van New York naar Amsterdam om het team van Lotti’s Bar te managen en er voor te zorgen dat de cocktailkaart er nog verfijnder wordt.

 

Groeiende interesse voor kwaliteitsrundvlees
‘Laat zien dat je voor duurzaamheid en topkwaliteit kiest’

Met een gemiddelde consumptie van zo’n 43 kilo vlees per persoon per jaar, kun je Nederlanders met recht enthousiaste vleeseters noemen. Ongeveer een kwart van al dat vlees is rundvlees. Biefstuk en ossenhaas, gevarieerd met longhaas, bavette en andere onbekendere delen. Tegelijkertijd laten de huidige vleestrends zien dat er minder vlees gegeten wordt dan voorheen. Laat het nu zo zijn dat daar mooie kansen op het gebied van kwaliteitsvlees liggen voor restaurateurs.

 

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria