Horecavakblad Gastronomie September 2016

Download

Inhoud

 Met een tram kriskras door Den Haag is geen bluf

Een flinke tijd voordat het trending werd, bedacht Bobby van Galen dat hij een rijdend restaurant wilde beginnen in een echte omgebouwde Haagse tram. Nou ja, eigenlijk bedacht hij het niet. Hij zag iets soortgelijks tijdens een reis naar Melbourne in 2011 en de vonk sloeg over. “Het idee liet me niet meer los. Mijn vrouw, toen nog mijn verloofde, wist meteen dat het menens was. Dit gingen we doen. En we zijn het dus gaan doen,” aldus de eigenaar van de Hoftrammm in Den Haag.

 

Atelier Wolf in Amsterdam kreeg een visuele update

Het was nog best lastig om chef-kok Michael Wolf te pakken te krijgen om met hem te praten over de succesvolle verbouwing van zijn Wolf Atelier aan het Westerdoksplein in Amsterdam. Gelukkig lukte het op een papadag waarop Wolf bezig was met het stomen en pureren van verse groenten voor kleine Wolf. “Hij is dol op zoete aardappel, maïs en wortel. Ik doe er verder helemaal niets mee. Het geeft mij een goed gevoel dat ik weet dat er geen emulgatoren en andere rotzooi in het eten van mijn zoontje zitten, “ aldus Wolf.

 

Gun je gasten altijd topkwaliteit. Ook tijdens de heerlijke Indian Summer

Tijdens de Indian Summer verkleuren de bladeren aan de loofbomen van groen naar uitbundig geel en vrolijk oranje. De zon is niet zo heet meer, maar nog wel goed voelbaar. Het is tijd voor de wat stevigere gerechten met vollere smaken en soepele wijnen met mooie aardse tonen. Wat dacht je van koteletten van The Duke of Berkshire varkensvlees met aardappeltjes in de schil, een frisse en knapperige salade met noten en warme paddenstoelen en daarbij een houtgelagerde chardonnay? Hemels!

 

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria