Horecavakblad Gastronomie December 2016

Inhoud

  Peter Lute. Nu met nog meer pit… !

“Authentiek zijn, is heerlijk. Als je gewoon bent wie je bent, dan krijg je zoveel rust over je heen. Ik vind wel dat je ballen nodig hebt om op dat punt te komen. Je moet er keihard voor werken. Heerlijk is dat.” Aan het woord is chef-kok Peter Lute. De horecaprofessional sloot op 17 juli ll. de deuren van Lute restaurant en zwaaide even later dezelfde deuren weer wagenwijd open. Het nieuwgeboren restaurant ging De Kruidfabiek heten.

 

TCW denkt met u mee

Nederland schiet verrassend omhoog uit de crisis en de horeca lijkt volop in de knop te staan. Vooral in de hoofdstad worden er in hoog tempo prachtige zaken geopend en ook de al langer bestaande restaurants en hotels hebben er overduidelijk zin in. TCW spint er garen bij. De non-food one-stop-shop voor de horeca blijft sterk groeien. “We hebben alles wat de horecaprofessional nodig heeft, leveren snel en denken mee. Dat waarderen onze klanten,” weet Marcel de Wolf.

 

Verse Wasabi is werelds lekker

Het aroma van de versgeraspte wortelstok van Wasabi is werelds lekker, de kleur is niet fluorescerend, maar mooi bleek groen en de structuur is spraakmakend romig. O, en dan de smaak. Daar hebben we het nog niet eens over gehad. “Ik ben gek op die unieke honingzoete smaak en dat lekkere kortdurende pitje dat even later volgt, “vertelt Leon van Rijswijk enthousiast.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria