Horecavakblad Gastronomie Juni 2017

Inhoud

Jan Sobecki

Jan Sobecki heeft iets van een wonderkind. Alles wat hij aanraakt lijkt in goud te veranderen. Aan de andere kant van de medaille prijken zowel zijn gedrevenheid als zijn bescheidenheid. We hebben te maken met een harde werker die wars is van arrogantie. We gaan in gesprek met die bijzondere man die zijn restaurant behorend tot de culinaire top, vernoemd heeft naar een hippe wijk in Lower Manhattan in New York City.

 

‘De Ieren gunnen hun koeien een lekker leventje’

Leden van de Chefs’ Irish Beef Club (CIBC) hebben twee dingen gemeen: ze koken op topniveau en zijn enthousiaste liefhebbers van Iers rundvlees. Elk van de chefs staat vierkant achter de echte rundvleessmaak, topkwaliteit en duurzaamheid van het vlees. De club gaat elke twee jaar op studiereis naar Ierland, om daar met eigen ogen de rundvleesproductie van veld tot vork mee te maken. Een van de belangrijkste onderdelen van die productie is zo eenvoudig als het maar kan: gras.

 

Stappen vooruit met biologisch

De biologische sector gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de noodzakelijke transitie in landbouw en voeding. Dat is de verwachting van Bas Rüter, de nieuwe voorzitter van Bionext en directeur duurzaamheid Rabobank. ‘Onze aarde groeit niet, terwijl er wel steeds meer mensen op rondlopen en die mensen willen eten. Daarom is het noodzakelijk om te schakelen naar een andere manier van voedsel produceren,’ aldus Rüter.

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria