Asian Horecavizier Augustus 2015

Inhoud

Sukhothai Street Food Express

素可泰美食街速递

Het nieuwe World of Food in Amsterdam Zuidoost brengt bezoekers ‘the world on a plate’. Waaronder de écht authentieke Thaise smaken van Sukhothai Streetfood Express.

阿姆斯特丹东南区新开张的“美食世界”给客人们呈上“餐盘上的世界”,其中就有“素可泰美食街速递”的正宗泰国美食。

 

Mayur Indian Fine Dining nieuwe stijl

Mayur高级印度餐厅的新风尚

Waar het gaat om de authentieke Indiase keuken is het Amsterdamse restaurant Mayur sinds 1981 een waar begrip en heeft het een vaste schare fans. Afgelopen maanden onderging Mayur een complete metamorfose waarna het zich ook in uitstraling kan meten aan andere prominente wereldkeukens in de hoofdstad.

说起地道的印度美食,位于阿姆斯特丹的Mayur餐厅自1981年以来就家喻户晓,并且拥有一批铁杆粉丝。几个月前,Mayur经历了一次彻底且完美的彻底装修,使它在外观上亦能立足于首都各大著名世界美食餐厅之林。

 

Horecaspot.nl 3.0 komt eraan!

Horecaspot.nl 3.0版来了!

Horecaspot.nl is ambitieus. Het online platform met echt toegevoegde waarde wil restaurants, lunchrooms, cafés en andere horecabedrijven weer in het zadel helpen. En dat is hard nodig, vindt Jim Vieane, want nog altijd heeft 60% van de horecaondernemers het zwaar. “Op Horecaspot.nl zetten horecaondernemers gratis hun zoekvraag uit. Het systeem matcht vervolgens leveranciers bij die daar bij aansluiten, “ aldus Vieane. !

Horecaspot.nl充满信心。这个真正拥有增高价值的在线平台希望辅佐餐馆、午餐厅、咖啡馆以及其他餐饮企业重新巩固其市场地位。Jim Vieane认为这很有必要,因为至少还有60%的餐饮业业主仍然处于困难时期。“在Horecaspot.nl网站上,业主们可以免费查询搜索问题,系统将为他们找到并提供所需的供应商,”Vieane说道。

 

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria