Asian Horecavizier April 2016

Inhoud

Restaurant Taiwan doorbreekt oubollig imago van ‘de Chinees

台湾酒楼打破传统中餐的老土形象

Restaurant Taiwan in de Luttekestraat in Zwolle slaagt er in het oubollige imago van ‘de Chinees’ te doorbreken. Gewapend met een kaart vol verfijnde gerechten met authentieke smaken uit de belangrijkste Chinese keukens, een gastvrije bediening en een sfeervol ingericht restaurant, laten Frank Chan en zijn vrouw Aida Widjojo zien hoe lekker en verrassend uit eten gaan in een Chinees restaurant in Nederland kan zijn. “Vernieuwing en traditie kunnen prima samen gaan en dat willen wij onze gasten hier laten ervaren,” vertelt Frank Chan.

位于兹沃勒Luttekestraat街的“台湾酒楼”成功打破了传统中餐的老土形象。Frank Chan和太太Aida Widjojo以其菜单上满满的中国各主要菜系口味纯正的精美菜肴,热情周到的服务,以及装饰高雅的餐厅,展示了如何在荷兰的中餐馆也能品尝到令人惊叹的美味佳肴。“我们希望客人们在这里体验到创新和传统的完美结合。”Frank Chan说道。

 

Houd het heft in eigen hand!

抓住刀柄!

“Werken met botte messen in de keuken is vragen om moeilijkheden,” vindt messenexpert Jeffrey Passieux van de Hollandse Slijpservice. “Als een kok kracht moet zetten wanneer hij bijvoorbeeld een pompoen wil snijden, dan gebeurt het nog al eens dat hij uitschiet. Op deze manier vinden er ongeveer 6.000 snij ongelukken plaats in de Nederlandse keuken.”

“在厨房用钝刀工作是件自讨苦吃的事。”荷兰磨砺服务公司(Hollandse Slijpservice)的刀具专家 Jeffrey Passieux这么认为。“如果厨师在雕刻南瓜时需要用力,有时候刀子难免会滑脱,荷兰的厨房每年大约会发生6000起类似这种情况的切割事故。”

 

Princen gaat de traditionele biermarkt veranderen

Princen将改变传统的啤酒市场

Goed nieuws: Princen Bier is afgestapt van het traditionele denken en werken. De brouwer gaat rechtstreeks bier leveren tegen een normale bierprijs. “Wij doen niet aan tussenhandel en iedereen – horeca, cateraar en slijterij – kan voortaan een echt lekker pilsje drinken voor een gelijke prijs,” aldus  Mark Schneider.

好消息:Princen啤酒厂告别了传统思维和工作方式。该酿酒商将以标准价格直接提供啤酒。“从现在起,我们不通过经纪商,而是以同样的价格直接向餐饮业和酒类零售商提供真正可口的啤酒。”Mark Schneider说道。

 

 

Eigenschappen

Oplage: 20,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria