Horecavizier Januari 2016

Inhoud

Interview

Cabaretier en schrijver Sjaak Bral zoeft over de snelweg richting het theater in Hendrik-Ido-Ambacht als ik hem bel. Hij gaat vanavond voor de 20e keer de voorstelling Vaarwel 2015 spelen en hij heeft er zin in. “Ik heb altijd zin om te spelen, want dat is wat ik het allerliefste doe. Voor mijn gevoel word ik niet betaald voor het optreden, maar voor het kriskras heen en weer rijden door het land. Dat is namelijk wel echt werken,” vertelt Bral.

 

Andere Horeca

De in Zuid-Afrika opgegroeide Jorina en de Veense Elien ontmoetten elkaar in 2012 op een tea party en bleken toevallig dezelfde droom te koesteren. Zo kon het gebeuren dat de dames twee jaar geleden een schattige tearoom openden in het centrum van Veenendaal. JE Theetafel, een horecagelegenheid met pastelkleurige muren en bloemetjesservies, blijkt een regelrechte hit. “Misschien komt het doordat we ons hart gevolgd hebben, werkelijk genieten van wat we hier doen en zo’n geolied team vormen samen. Ik denk dat gasten dat voelen en dat het daarom zo goed gaat,” vertelt Jorina.

 

Hotel ervaring

Op een regenachtige dag na Sinterklaas arriveren we bij Hotel Restaurant Victoria in Winschoten. Op het Marktplein wordt juist een grote kerstboom versierd en even verderop horen we de kerkklokken een stemmig kerstliedje spelen. Bij de entree van het hotel brandt een fakkel en binnen geeft de open haard een huiselijke warmte.

 

Eigenschappen

Oplage: 40,000
bladspiegel: 290 mm x 420 mm
zetspiegel: 265 mm x 395 mm
Drukprocedé: rotatiedruk coldset
Doelgroep: De HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige horecaondernemers die in het bezit zijn van of opzoek zijn naar een Horecabedrijf en geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en veel Horecanieuws.
Verspreiding: Horeca ondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria